Д-р Гавазов отново в класацията „Кмет на Годината“

Уважаеми Приятели,

Кметът на Община Мъглиж – д-р Душо Гавазов, отново е сред претендентите в ежегодната класация на БНТ в категории „Кмет на Годината“ и „Кмет на гражданите“ за Малка община.

През изминалата година, целенасочената политика на Кмета и екипа му, открои и утвърди общината ни сред лидерите в реализацията на местни политики, насочени към хората.

Резултатите са налице!

Ясното визионерство и точните цели в управлението на Д-р Гавазов се доказват ежедневно в действията му! Модерно, иновативно, с фокус върху всеки детайл, с мисъл за добруването на гражданите!

А това, че проблемите на хората в Общината са и негови, се усеща в делата му!

Сърцатата и човешка политика на Кмета и екипа му не остава незабелязана и за все повече партньори и приятели на общината, като с всеки изминал ден, Община Мъглиж е все по-привлекателна дестинация за гости и партньори в различни инициативи на града.

И успява! Заедно с всички нас!

Скъпи приятели, призовавам Ви да покажем нашето отношение към работата и всеотдайността на д-р Гавазов, като гласуваме за него в категориите „Кмет на годината“ и „Кмет на гражданите“ на линка, който споделям по-долу. Гласуването стартира на 1 септември 2023 г. и приключва в 23:59 ч. на 14 септември 2023 г. Достъпно е за всички граждани на Република България. Няма да може да се гласува от IP адреси извън страната. Гласуването може да се осъществи на всеки 24 часа.

Вярвам, че с дейността си д-р Гавазов е добър пример за младите хора и че подкрепата за него е подкрепа за развитието и доброто бъдеще на нашата община.

Благодаря Ви!

https://kmetnagodinata.bg/obshtina/malka

Зам.-кмет на Община Мъглиж Рени Малева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram