Д-р Гавазов: Да помълчим за минута в памет на онези, които ни съединиха!

Уважаеми Българи, Скъпи Жители на община Мъглиж,

Днес е Денят на Съединението! Съединението е онзи момент на лудост преди 137 години, когато по някаква грешка в комуникациите, разни ,,авантюристи“ и ,,безумци“, неспонсорирани от Москва и Брюксел, безотговорни към европейските ценности и натовски идеали БЪЛГАРИ взели, че разбъркали колодата с карти, вече наредена от разни Велики сили. И не само я разбъркали, ами отгоре на това и опердашили едни сърби, които тогава били по-евро ориентирани и взели страха на доста народ, за дълго време…

Тогава се появил и девиз: „Съединението прави Силата“. И типично по български, за да не вземе да объркаме нещо по нашенски, взели го наготово от Белгия. Все пак тогавашните Политици, както днешните, са знаели, че всичко ще идва от Брюксел. И пари, и заповеди, и вазелин?!

137 години по-късно, като че ли вече сме на път да прекратим това идиотско безумие, случило се през 1885 години и да се върнем там, където ни показват, че ни е мястото – да слушаме и да се подчиняваме.

А Чардафон и останалите евроскептици, които са поставили българските интереси над Руските, Английските, Немските, Френските, тези анти-евро и анти-атлантически ориентирани люде, следва да бъдат забравени, както и ПРОТИВО-европейското дело, което са направили.

Затова

„ЧЕСТИТ ПРАЗНИК“ на онези 90 % от българите, които не получават пари от Москва, Брюксел и Вашингтон

И

„ПРЕДАТЕЛСТВОТО ПРАВИ ПРИХОДИТЕ“ за останалите грантови патриоти, които вчера взимаха рубли, днес долари и евро, а скоро със същата страст ще взимат я турски лири, я китайски юани, а току виж и тунизийски динари?!

И не забравяйте:

НИЕ НЕ СМЕ БЕЛГИЙЦИ, ЗА ДА ЧАКАМЕ СИЛА ОТ СЪЕДИНЕНИЕ…

НИЕ СМЕ СИ БЪЛГАРИ… ДОРИ И В АДА ЩЕ СМЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ВСИЧКИ, ЗАЩОТО В НАШИЯ БЪЛГАРСКИ АД, СПОРЕД НЕПОТВЪРДЕНА ИНФОРМАЦИЯ, Я ДЪРВА НЯМА, Я ВЪГЛИША, А ВЕЧЕ ГАЗ СЪВСЕМ НЯМА?

А И ТАМ ЗНАЕМ, НЕ БИЛО НУЖНО ОТ ДЕЖУРНИ ДЯВОЛИ. НИЕ САМИ СИ ДЪРПАМЕ НАДОЛУ ОНЕЗИ, КОИТО УСПЕЯТ ДА ИЗПЛУВАТ.

ДОТОГАВА ПОНЕ ТЕЗИ, КОИТО ПОМНИМ ДА ПОМЪЛЧИМ ЗА МИНУТА В ПАМЕТ НА ОНЕЗИ, КОИТО НИ СЪЕДИНИХА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА СЕ ДЕЛИМ ДНЕС…

ЧЕСТИТ ДЕН НА СЪЕДИНЕНИЕТО, БЪЛГАРИ!

Д-р Душо Гавазов, кмет на община Мъглиж

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram