ДПС с №1 Сигурност и стабилност -Видео

Водачът на листата на ДПС в старозагорски регион Халил Летифов, заяви че ДПС иска стабилна власт, за да има сигурност в утрешния ден. Народните представители ще трябва да решат утрешния ден, ще трябва да осигурят тази сигурност. Летифов беше категоричен, че в парламента е нужен диалог, експертизата на другите партии, за да има настояще и бъдеще за България.

Има ли стабилно управление, ще има стабилност на инвестициите, на доходите, на работните места, а оттам ще има и икономическо развитие. 

Кандидатът за народен представител Дженал Топалова заяви, че работи и ще работи младите хора да имат бъдеше увереност в страната ни.

ДПС е източникът на стабилност за обикновените хора и израз на тази стабилност трябва да бъдат успешните политици потвърдиха д-р Тунджай Йозтюрк и Шендоан Хали, кандидати за народни представители

Д-р Хасан Адемов  призова хората от Старозагорска област да направят всичко възможно в следващото Народно събрание ДПС да бъде незаобиколим фактор.

Евродепутатът и съпредседател на АЛДЕ Илхан Кючюк заяви, че в ДПС има идеи, за това как България да излезе от кризата.

Страната ни има нужда от експертизата на ДПС, за да излезе от кризите, подчерта в Казанлък председателят на партията Мустафа Карадайъ, който заяви, че е уверен в бъдещето на експертите от ДПС от старозагорския регион.

За ДПС се гласува с No 1 в бюлетината.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram