Въвеждат временна организация на движението в кв. „Изток“

От утре се въвежда временна организация и безопасност на движението на кръстовището образувано от улиците „Капитан Петко Войвода“, „Олимпиада“ и „Толиати“. От 08,30ч. сутринта в четвъртък участъкът ще бъде затворен за движение, спиране  и паркиране на пътни превозни средства, става ясно от сайта на Община Казанлък.

МПС ще преминават по обходните улици:

– За движещите се в посока изток по ул. „Олимпиада“ движението ще се осъществява по ул. „Хемус“, ул. „Тюлбенска“ към съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък;  

– За движещите се в посока запад по ул. „Толиати“ движението ще се осъществява по ул. „Сент Ерблен“, ул. „Кремона“ към съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък;

За движещите се в посока север по ул. „Капитан Петко Войвода“ движението ще се осъществява по ул. „Тюлбенска“, ул. „Кремона“ към съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.

Достъпът до Центъра за специализация и професионална подготовка в гр. Казанлък при Академията на МВР, Полигон „Тюлбето“ и живущите северно от ул. „Олимпиада“ и ул. „Толиати“, в местността „Тюлбето“, ще се осъществява по следния обходен маршрут:

– Асфалтирана паркова алея с начало западно от ресторант „Българан“, преминаваща северно от Центъра за специализация и професионална подготовка в гр. Казанлък при Академията на МВР.

Промените на движението в посочените участъци ще важат до 17.00 ч. на 28.06.2020 г., неделя.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram