„Бъдеще за децата“ обявява Дни за свободни консултации с логопед през март

От няколко години месец март се посвещава на информираност относно логопедичната терапия и ползите от нея в развитието и обучението на децата. В тази връзка Сдружение „Бъдеще за децата“ обявява Дни за свободни консултации с Логопед за деца и семейства от град Казанлък в Комплексите за социални услуги, които управлява.

Всеки, който иска да се консултира със специалист „Логопед“ ще може да го направи в дните от 5-ти до 7 март включително, с предварително записване на тел. 043162866, или с лично съобщение в страницата на организацията – Сдружение „Бъдеще за децата“ Навременната консултация със специалист може само да е от полза и за детето, и за родителите, тъй като колкото по-рано бъде установено и терапевтирано дадено нарушение, толкова по-лесно се преодолява.

Сдружение „Бъдеще за децата“ е неправителствена организация и доставчик на социални услуги за деца и семейства от общността в град Казанлък и региона. „Нашата мисия е да подкрепяме децата и техните семейства като предоставяме социални услуги за повишаване на благосъстоянието им. 20 години работим Заедно в подкрепа на децата и семействата“, заявяват от неправителствената организация.

В Комплексите за социални услуги за деца и семейства – Центъра за обществена подкрепа и Център за социална рехабилитация и интеграция за деца, гражданите могат да получат консултации и терапия от психолог, логопед, сензорен и ерготерапевт, семеен терапевт, информиране и консултиране от социален работник, социален асистент, закрила.

Социалните услуги за безплатни за всички граждани. Сградата се намира на ул. „Войнишка“ 25. За повече информация посете сайта на Сдружението www.speckids.org.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram