Скандал в Павел баня – кандидат-съветник и бивш кмет скача на пенсионерите, нарича ги кьорави и глухи

На партийно събрание в павелбанското село Габарево кандидатът за общински съветник от ВМРО и бивш кмет на Община Павел баня Станимир Радевски избухна срещу възрастна жена, която по време на събрание отправи запитване към кандидат-кмета от партията Николай Марков за това дали, ако стане кмет, би подпомогнал пенсионерските клубове в Павел баня в т.ч. и клуба на инвалида. Жената мотивира въпроса си като обясни, че, когато съпартиецът на Марков – Станимир Радевски е бил кмет „не ни призна и гласува против нас”. 

Още преди Марков да може да отговори, бившият кмет на Павел баня Станимир Радевски, който бе на поста цели 16 години, не сдържа нервите си и вдигна юмрук срещу възрастната жена, заплашвайки я с думите „Ей сега ще те смачкам!”. Жената, видимо притеснена, бе с надеждата да получи отговор. Вместо това, Радевски продължи гневно: „То в този случай всички пенсионери са инвалиди – или са диабетици, или глухи, или не чува или кьорав. Аз ги създадох тези клубове и да ме питат защо ги регистрирах…”

Събранието продължи, но хората вече бяха обидени и обезкуражени от думите на кандидатът за общински съветник и бивш кмет на община Павел баня Станимир Радевски.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram