ДЕМОГРАФСКА КРИЗА! – БСП за България е правилния избор! Защото само ние имаме решението и ресурса да се справи с този глобален проблем !

Ds olil

⚠️ДЕМОГРАФСКА КРИЗА!
➡️Във всяка държава основният движещ фактор за социално, икономическо и политическо развитие е нейното население, затова една демографска криза е способна да унищожи всякакъв потенциал за по-добро бъдеще на едно общество. За съжаление, свидетели сме на такава криза в България от десетилетия и нейните ефекти стават все по-осезаеми с всяка изминала година.
➡️В процентно отношение населението на България намалява с едни от най-бързите и застрашаващи темпове в Европа
➡️Разбира се, че демографската криза е засегнала и област Стара Загора и то осезаемо.
➡️Причините за това са много! Най – основната е липсата на достоен живот в областа. Ниското оценеване на труда на хората, лошото здравеопазване, образование и най – важната според мен причина е липсата на перспективна и целенасочена семейна политика от страна на държавата. Това доведе до ниска раждаемост и висока смъртност.
➡️В България смъртноста играе ключова роля за демографската криза. А област Стара Загора не е изключение от общата статистика.
✔За това #БСП за България е правилния избор! Защото само ние имаме решението и ресурса да се справи с този глобален проблем !
Ето част от решенията, които предлагаме:

Купуването и продоването на гласове е престъпление!

4-ти април 2021г.. Нека всички да гласуваме! Защото всичко зависи от нашия глас. Промяната, настоящето и бъдещето. Те са в твоята бюлетина. МГ Вис виталис ви призоваваме Да гласуваме на 4-ти април.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram