Кандидат-депутати от БСП: Стабилност и сигурност на семействата и гаранция за развитие на бизнеса

„В помощ на малкия и средния бизнес по време на криза ние от Коалиция „БСП за България” предвиждаме няколко стъпки и пакет от мерки, които ще повлияят благоприятно върху цялата икономика на страната”, това заяви Динко Господинов, инженер-енергетик в „Автомагистрали” ЕАД, с №113 в листата на коалицията за 27-и МИР. Той допълни, че „като доктор-електроинженер, и като човек, който е работил във всички сфери на енергетиката, лично се ангажирам да лобирам за поддържането на комплекса „Марица-изток“ максимално дълго време да работи”.

Динко Господинов заяви още, че „лично имам куража, желанието, волята и амбицията да се боря с дотук сътворените небивалици и неразумни действия от досега управляващите постоянни правителства. Тази моя амбиция е подплатена с добро образование и доста богат като опит стаж във всяка сфера на енергетиката.”

Емилия Господинова е кандидат за народен представител от листата на коалиция „БСП за България”. Тя е предприемач, работи като регионален представител в Комисията за защита от дискриминация.

„Няма българско семейство, което да не е засегнато по някакъв начин от проблемите в държавата ни. Нашата основна задача е да дадем стабилност и сигурност на семействата и гаранция за развитие на бизнеса. Коалиция „БСП за България” предлага разумни решения в социалния сектор.  Целта е да има защита за работещите, за младите, пенсионерите и уязвимите хора от обществото. Няма друга партия, която да може да поеме отговорността за българите, с изключение на БСП.

Аз съм майка на две деца и искам те да останат да живеят в България. Като икономист, с опита който имам, ще работя активно за развитието на социалната и икономическата сфери.

Жечка Дрянова е с №121 в бюлетината на „БСП за България”. Тя е агроном в земеделска кооперация.

„Нашата цел е да имаме модерно земеделие, което да осигури изхранване на населението и да създаде работни места за много хора. Освен това трябва да бъде осигурена реализацията на произведената продукция и то на приемливи цени, съобразени с разходите за производство” заяви Дрянова.

Според нея политиката в областта на селското стопанство трябва да бъде насочена към стимулиращо подпомагане предимно на малките и средни производители, на кооперациите и сдруженията в земеделието. Жечка Дрянова посочи, че БСП предлага конкретни мерки за първите 100 дни на управление. „За да се подпомогне поливното земеделие, стремежът ще бъде насочен към възстановяване на магистралната водопреносна инфраструктура на „Напоителни системи“ ЕАД с европейски и държавни средства, което ще спомогне за създаване на благоприятни условия за развитие на зеленчукопроизводството и овощарството”, каза Дрянова.

Кандидатите за народни представители призовават повече хора да изберат бюлетина № 33, за да подкрепят разумните решения, които ще изведат България от кризата.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление 


Областен предизборен щаб

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram