Представяме Мелиса Черкезова: кандидат за народен представител от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Тя е Мелиса Черкезова – млада, красива и упорита. ☀️ Още в ранна детска възраст “се сблъсква” с тъгата и емпатията, когато се случва нейни близки боледуват. С течение на годините това чувство в нея започва да се поражда при боледуването на всички хора. Именно днес, точно заради тези си чувства, тя извървява трудния път от училищната скамейка, през кандидатстудентските изпити до днес, когато е студентка четвърта година – специалност “Медицина”. 📝📚📖🩺

🎙️ За себе си Мелиса Черкезова, която е кандидат за народен представител и кандидат за евродепутат от ДПС, споделя:

🔬Научната и изследователската дейност винаги са ми били страст, но сякаш повече обичам да споделям наученото.

🔍На 31-ви март отново със студенти от Академичното дружество допринесохме за осъществяването на семинар. Темата на семинара беше “Медико-социални аспекти в политиката” , с която ние запознахме нашата публика какво същност представлява здравната структура и какви са правата и задълженията на пациента.

🏺Любител съм на културното наследство и се боря за запазването му, както и предаването му в поколенията.

📚По случай 24 май т.г. със студентите от Академично Дружество към Младежко ДПС Стара Загора дарихме книги в парк “Розариум”, намиращ се в сърцето на Казанлък.

🏔️Обожавам да пътувам из България!

“Опознай родината, за да я обикнеш!” Историята и културните наследства са ни в изобилие, както реките и планините. #Заедносхората трябва да допринесем за превръщането на нашата държава в любима туристическа дестинация.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram