Ние от ГЕРБ следваме пулса на проблемите ви!

 При засилен интерес започна здравната кампания на кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ от Казанлък Илиана Жекова и Пламен Едрев. Своята кауза в защита на превенция на здравето те стартираха от казанлъшкото село Бузовград. Заедно с доктор Мехмедов, те подадоха ръка на жители на селото, които дойдоха да проверят здравния си статус съвсем безплатно.

    „Хубаво е, че дойдохте. Ние, възрастните хора по селата, не винаги имаме възможност да пътуваме до близък град, за да посетим лекар, а и чакането е изморително за нас. А днес се възползвахме от здравна, адекватна и безплатна помощ“, с тези думи жители на село Бузовград отправиха своите благодарности към екипа на ГЕРБ.

  „Важно е да следите всичко, свързано със здравето си, да сте с повишено внимание към всяко неразположение и да реагирате навреме. Бъдете бдителни и се грижете за себе си“, за това призова Илиана Жекова и сподели, че е радостна от факта, че кампанията на ГЕРБ се радва на такъв интерес.

  Желание да проверят здравето си имаше и в казанлъшкото село Средногорово. Средногоровци не скриха задоволството си от подетата инициатива и приеха поканата да станат част от здравната кампания на кандидат- депутатите. По време на прегледите при д-р Мехмедов, те зададоха своите въпроси, споделиха за тревогите си и получиха здравни консултации.

   Мерене на артериално кръвно налягане, пулс, кръвна захар, както и лични здравни консултации – това предложиха медицинските специалисти от ГЕРБ и в село Горно Черковище. Профилактичните прегледи се превърнаха в спонтанна здравна беседа, в която се включиха и Жекова и Едрев.

   Тази кампания за парламентарни избори, казанлъшките кандидати избраха да премине изцяло в грижа за здравето на хората. Близо до тях, с протегната ръка и взаимност. Кандидатите за народни представители решиха да се впуснат в тази нетрадиционна инициатива, отчитайки факта, че е по-важно да се погрижат за своите съграждани, да им осигурят безплатна здравна консултация, да са съпричастни с тревогите им, да бъдат в помощ и тяхна подкрепа.

„ИСКАМ ЗДРАВО ТЯЛО, СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ“!

Подкрепете кандидатите на Казанлък от ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram