Иван Колев, #1, кандидат кмет на Овощник: Призовавам за толерантност и уважение един към друг

Уважаеми жители на с.Овощник, в последният ден от предизборната агитация си позволявам и аз да взема отношение към всичко онова което се изговори и написа по местните сайтове на селото ни и не мога да скрия разочарованието си. Правите „мечешка услуга“ на симпатизанта си / както едните, така и другите/, защото който и да стане кмет ще се нуждае от подкрепата на всички жители, но след това тотално разделение което виждам…..

Казвате,че искате промяна в с.Овощник, но в гр. Казанлък искате да си остане статуквото. Тогава веднага възниква въпросът – каква ще е промяната, след като човекът от който зависи всичко в цялата община включително и развитието на селата остане същият…. Оставям на Вас като размисъл…

Казвате,че селото е било в застой и нищо не се е правило. Питам Ви:

– застой ли е, че сме единственото село в общината в което в рамките на 2г. се изградиха две нови, съвременни детски площадки които се радват на голяма посещаемост.

– застой ли е, че сме единственото село в общината в което се изградиха / със собствени средства, без помоща на община и фирми/ две канализации за мръсни отпадни води със съответните ревизионни шахти. На ул. „Ален мак“ и най западната част на ул. „Опълченска“. Уникални по своето изпълнение отчитайки географията на терена.

– подмени се водопровода на ул. „Стара планина“ и на част от ул. „Пирин“ и се асфалтираха тези участъци, както се асфалтираха участъци и по др. улици които всички знаете и няма да изброявам.

– ремонтирахме чешмата в центъра и се обособи около нея един красив цветен кът за отдих и почивка.

– облагородихме пространството около кметството и създадохме цветни градинки около него, които придадоха един нов и по красив вид на площадното пространство.

– единственото село сме в което има три автобусни спирки, за което ни завиждат жителите на околните села.

– направихме и редица ремонти / на кметството, на покрива на Пенсионерския клуб, на двата навеса извън селото, на спирката на центъра и още мн. мн. други/

– възстановихме и видеонаблюдението в селото – има 7 работещи камери, като целта е да се увеличат поне с още толкова.

Мога да изброявам за още много неща случили се в нашето село през изминалите 4г.,но ще спра до тук. Оставям на Вас сами да прецените – нистина ли селото ни е било в „застой“ и наистина ли нищо не се е случвало.

Разбира се ,че има още какво да се желае и още много неща които трябва да се направят, неща които са залегнали в предизборните обещания на всички кандидати и за това няма сега да ги изброявам защото се препокриват.

Призовавам за толерантност и уважение един към друг, защото селото ни е малко, познаваме се всички, изборите ще отминат, но ние живееки тук ще се срещаме всеки ден и нека когато се срещнем да можем да се погледнем в очите.

Благодаря Ви за отделеното време.

Това написа на страницата си във Фейсбук Иван Колев,#1, кандидат за кмет от БСП за с.Овощник.

Купуването и прадаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram