Новини от вас: Отново питане за метални гаражи

Ds olil

Здравейте,

Утре -1.08.2024г. изтича крайният срок за премахване на металните гаражи, разположени северно от бул.“23-ти пехотен шипченски полк“№ 31.Във връзка с това чрез Прес тв искам да внеса няколко пояснения и въпроса към Общината.

На 31.07.2018г. сключих договор № 3900 с Община Казанлък за ползване на общински терен за поставяне на метален гараж с № 235- 210,чийто срок е 1 година от датата на сключване, но при невъзникване на обстоятелства, налагащи прекратяването му,срокът се удължава автоматично. Заплащах редовно наложената ми от Балканинвест такса, до 17.08.2024 г. ,когато тихомълком на гаражната врата бе залепено уведомление-покана от ръководството на Арсенал 2000 АД, на което бе записано да премахна незаконно поставената и използвана от мен метална конструкция в срок до 1.08.2024г.

Имам следните въпроси:

1. Защо гаражът е незаконен, след като имам договор с Общината?

2. Защо конструкцията е незаконна, щом редовно плащах такса- наем?

3. Към коя организация са внасяни моите и на много други „незаконни“ парични средства?

4. Ще ми върне ли Общината неправомерно прибираните от мен и останалите като мен парични средства.

5. Защо до гаражите с договор съжителстват такива без договор и без нито едно плащане.

Въпросите възникнаха, след като се разбра че гаражите са били на терен на Арсенал, а от нас беше изискано да плащаме на община Казанлък, от което следва, че сме излъгани от нея. Ще чакаме адекватно обезщетение и обяснение от Общината.

Прилагам копие на договора и квитанциите от плащанията на наема.

От редакцията изпратихме запитване до Община Казанлък, от където ни отговориха, че договорните отношения са с Община Казанлък и тези въпроси трябва да се отнесат до нея.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Новини от вас: Отново питане за метални гаражи

Comments are closed.