Искам да споделя с Вас, не само защото съм бясна, разочарована, отвратена (спирам, защото ако напиша всичко което бушува в мен ще стане прекалено дълго и грубо) от работата и безхаберието на директорката на “ Кухня Майка“ Казанлък госпожа Силвия Халачева и екипът и от „специалисти“ изготвящи менюто на децата записани в кухнята и тези посещаващи детските градини. Детето ми е на година и три месеца и въпреки това не го записвам в трета група към кухнята, за да няма достъп до прясно мляко (или поне така си аз си мислех) а получава храната от втора група (първа според промените от днес), която би трябвало да се приготвя с АМ и така е вписано в менюто на кухнята. Причината за това е че има форма на недоразвид рефлукс в следствие на което се задушава а прясното мляко възбужда рефлукса и се влошава. Той се лекува дълго и до годината се беше оправил, след което рязко се влоши, без за това да има причина, което ме накара да се усъмня в храната която получавам от въпросната кухня.Та така да дойдем до същината на проблема, кой по дяволите даде правомощия на въпросната госпожа да си прави експерименти с живота и здравето на децата ни и с какво право тя решава че всички деца над една година трябва да консумират прясно мляко, че разрешава приготвянето на храната за децата ни с прясно мляко и сметана( марка Ганчев). Какво щеше да се случи, ако детето ми беше с по сериозен проблем, дали бързата ни помощ щеше да е достатъчно бърза, госпожата щеше ли да продължи да спи спокойно!???
Информацията е проверена и потвърдена след подаден сигнал в РЗИ и БАБХ
Резултата след проверката не е обаче никак задоволителен, прилагам снимка от менюто в сайта и от менюто в пункта!
Само аз ли не разбрах кой коя група е, кой какво ще яде и КЪДЕ Е МЛЯКОТО ????!
Първа и втора, втора и трета ?
Какво се случва и кое е актуалното меню?
Може би трябва госпожа Габриела Попова в качеството си на отговорник към общината да ни обясни!
Ж.К.
Последвайте ни и в Телеграм