Новини от вас: Моля обърнете внимание на Дом за стари хора 3 в Казанлък

2
3082

Здравейте, екип на Press TV! Пиша ви по – повод репортажа репортажа, който видях за белодробната болница в Радунци и бях потресена от разрухата, която цари там…

Много добре беше представено всичко, и реших че вие сте хората, които могат ако желаят да направят още едно добро дело и да покажат един обитаем но в окаяно състояние дом. Дом номер 3 за стари хора, който се намира в кв. Изток, горе на високото и, който аз видях случайно при търсенето ми да посетя една възрастна дама, но не бях допусната, заради заповед висяща на вратата относно грипна та епидемия. Дом 3 и това как изглежда отвън е меко казано потресаващо, а там живеят възрастни хора и болни незнам как е отвътре но мога да си представя след като видях постройката, която се руши и буренясалия двор обрасъл в трева все едно не е обитаван никога! Картината е трагична и във коридора като се влезе също, пътеката на входа е толкова мръсна и мазна че се чудя как я държат там още а стаите нямам идея как са но предполагам че са ужасни и се запитах не може ли да се направи нещо за тези хора, които живеят там, дали са на топло, дали имат елементарни условия хигиенни?

Моля ви сърдечно ако имате възможност и време да посетите Дом 3 и да направите репортаж за това как изглежда домът, ако ви допуснат! Мисля че хората там са като бели ангели живеещи при нечовешки условия и мизерия!

Ако може да им се помогне с нещо, дарения, ремонт, вещи, мебели за да се чувстват по-уютно и добре, моля обърнете внимание!

Благодаря ви и хубав ден!

С.Р.

Отговор на публикацията от Радослав Кръстев публикуван в рубриката Новини от вас:

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. Това са долни лъжи..Защо човекът, който ги е бълвал тези лъжи не застане с името си….зад маска всеки може да говори…

  2. Пълни глупости! Влезте в дома, разгледайте, запознайте се с персонала и домуващите и ще видите,че там работят хора с големи сърца в една уютна обстановка , създадена за достойните старини на възрастните хора. И може би тогава ще се подпишете с името си!

Comments are closed.