Новини от вас: Докога ще търпим?

Това са снимки от трагичното състояние на улиците в ж.к.Изток,долу до главната бул.“Ал.Батенберг“. Улици в крайблоковите пространства на бл.117,115,119 и всички улици зад тях. Дупки кал, пясък, камъни, локви по време на дъжд,по такива улици вървят гражданите живущи там. И това не е състоянието, само след изкопните работи на ВЕК, Ст.Загора.

Тези улици са в този си вид, откакто са построени жилищните блокове там, а именно от 1977-78г. От тогава улиците в ж.к Изток, долу са в празно, безогледно състояние. От тогава те не са видели асвалт, няма тротоари, край блоковете, има дупки и неравности, опасни за хората движещи се по тях.

Пак питаме Община Казанлък?

Докога ще газим в пясък, камъни, локви с вода?

Кога най-сетне гражданите в този квартал Изток,ще вървят по асфалтирани улици в междублоковите пространства, долу край блоковете.117,119,115 и всички зад тях?

Искаме да се вървим по европейски улици, щом сме в ЕС.Докога хората там ще си чупят колите по дупките?

Питаме ръководството в Община Казанлък, къде се разходват данъците на гражданите от този квартал, след като положението вече е нетърпимост, с грозното състояние на улиците там, и не се предприемат никакви мерки за асвалтиране на улиците и привеждането им в приличен, европейски вид?

Докога ще търпим?

Очакваме отговор и адекватни действия от Община Казанлък!

Здравка Динева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram