Тъкър Карлсън: САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя

Американският журналист Тъкър Карлсън смята, че САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя. Той изрази това мнение в понеделник, докато интервюира бившия съветник на министъра на отбраната в администрацията на Доналд Тръмп, пенсионирания полковник Дъглас Макгрегър.

Полковникът в оставка заяви, че администрацията на президента на САЩ Джо Байдън очевидно иска да унищожи страната с имиграционната си политика. „Спомних си този известен израз от [войната във] Виетнам. За да спасим селото, трябваше да го унищожим. Имам впечатлението, че Вашингтон има точно този план: трябва да унищожим страната, за да я спасим“, каза Дъглас Макгрегър в интервюто с Тъкър Карлсън.

Карлсън отбеляза, че няколко десетки милиона нелегални имигранти са пристигнали в САЩ по време на президентския мандат на Байдън. Той каза, че САЩ ще повторят съдбата на Римската империя. „Римската армия и нейните легиони бяха доминирани от неграждани, които в крайна сметка, тъй като не бяха лоялни към Рим, се разбунтуваха срещу гражданите“, каза Карлсън.

По-рано Тръмп призова администрацията на демократите да „незабавно затвори границата“, добавя ТАСС.

Източник: „Гласове“ 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram