Трифонов: Записът, който пусна Р. Василев, показва неговата гнила същност, както и на хората, които е записал

”Този запис, който пусна сутринта Радостин Василев, показва цялата гнила същност – и неговата, и на хората които е записал”, написа във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„Предполагам, че повечето от вас са отвратени от това, което виждат и чуват. И аз така“, заяви лидерът на ИТН. Според него към момента изрази като “Аз нали ви казах” ще са верни, но с нищо няма да помогнат. „Цял живот работя с емоции, а трябва да съм практичен“, каза още Трифонов и поясни, че иначе няма успех. „Във всяка работа е така“, смята той.

Трифонов изрази мнение, че щастието не е цел, а следствие, и трябва да направиш нещо, за да си щастлив. Той коментира, че и в тази ситуация е така – трябва да се постъпва практично, а не емоционално. „Тоест, нужна е експертиза на хора, които разбират, а не хора, които искат власт, слава и пари, но всъщност нямат грам морал“, отбеляза лидерът на ИТН.

Припомняме, че по-рано днес народният представител от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Радостин Василев пусна запис, за който твърди, че е от онлайн заседание на Националния съвет на „Продължаваме промяната“.

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram