Самоуби се лекарят,който откри лечението с кръвна плазма и спаси хиляди

Потресаваща новина дойде от Италия. Научаваме я от нашата сънародничка в Милано – Пати Бикси. Ето какво съобщава във фейсбук:

„Доктор Джузепе Де Донно се самоуби. Един национален герой, един страхотен лекар- смел и самоотвержен. Едно знаме на нашата надежда в борбата с Ковид . На своя глава, започна пръв в Италия, пръв и в света, лечението с хиперимунна кръвна плазма. И този метод носи неговото име! Терапия Де Донно. Спаси много хора. Стотици. Някои, ги издърпа за косите направо от дупката. Всичките му пациенти оцеляха!

Неговата родна Мантуа плаче. И цяла Италия скърби дълбоко. Безутешно!

Беше на 54 години. Имаше дъщеря, съпруга. Роднини. Приятели. Пациенти.

В траур са хора, които са го познавали и хора, които никога не са го виждали…

Всички сме в молитва да бъдат обгърнати във вечна светлина прекрасната му душа и лъвското му сърце!

“Терапията с хиперимунната кръвна плазма струва много малко, почти нищо, лекува бързо и сигурно, не произвежда печалби, камо ли – милиарди.

А аз съм само един селски лекар. Правя каквото мога и каквото ме е научила медицината. Не съм акционер на Big Pharma.”

(Dott. De Donno – La Verità, 15 giugno 2020)”

Д-р Джузепе Ди Донно е професор по пулмология, завеждащ съответното отделение в болницата в Мантуа. Той е от малцината лекари в Италия, които не са съгласни с наложения режим на задължително ваксиниране. Получава много заплахи и клетви заради това. Санкциониран е от т.н Комисия по етиката, която е проводник на режима. По тази причина напуска работата си в Мантуа и става участъков лекар.

Решава да направи своя болница, в която да прилага научни методи за лечение на Ковид-а, както и прилаганото от него лечение с кръвна плазма на преболедували заразата. Събира екип от свои колеги съмишленици. За съжаление идеята му умира заедно с него.

На 27-юли т.г. представители на властта влизат в дома му и го намират мъртъв.Обявяват, че е самоубийство. Проф. Ди Донно не е боледувал от нищо до този момент и е бил напълно здрав 54-годишен мъж.

Източник:plevenpress.com

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

4 thoughts on “Самоуби се лекарят,който откри лечението с кръвна плазма и спаси хиляди

  1. Бил е неудобен, евтино лечение с плазма…. а как ще се печелят пари така.
    „Големите фармации“ са го отстранили. Как ще допуснат неговата идея при положение, че всяка година ще ни карат да се ваксинираме дори като кихнеш, много пари се въртят, няма как някой да оценее, освен ако не лекува инкогнито.

  2. Самоубили са го.Прекалено неудобен за голямата капачка.

  3. И днеска на няколко пьти и ми и ограничиха и свободите и на мисълта , и свободата и на словото., и правата и на личен живот , и правото и на себе изразяване и като увеличиха на няколко пьти и парниковия ефект, и шумовия тормоз, и ми и ограничиха и правото и на много видове и собственост и правата и на образования и други права и като и ме обгазиха и с вредни ГАЗОВЕ , и като и над 25 пьти и днес шумяха и с автомобилни двигатели.

  4. Да, ясно е, че е убит!
    Срещу ръжена …

Comments are closed.