Изложиха в стъклени витрини 1000-годишни трупове на извънземни в Мексико

Два предполагаеми извънземни трупа бяха показани на мексикански политици, предаде Скай Нюз. Мумифицираните екземпляри бяха изложени в стъклени витрини като част от официално изслушване в Конгреса на Мексико, което предизвика вълнение сред НЛО-ентусиастите.

На политиците беше съобщено, че останките са намерени в град Куско, Перу и предполагаемата им възраст е хиляда години. Събитието в Мексико Сити беше инициирано от журналиста и изследовател на НЛО Хайме Маусан, който свидетелства под клетва, че почти една трета от ДНК-то на изложените екземпляри е „неизвестна“ и те не са част от „нашата земна еволюция“, съобщиха мексиканските медии.

„Тези екземпляри не са част от еволюционната история на Земята“, каза той в презентацията си пред представители на мексиканското правителство и представители на САЩ. Те не са същества, извадени от катастрофа с НЛО. Открити са вкаменени в мина за водорасли“.

През 2015 г. бе развенчано твърдение на Маусан, че мумифицирано тяло на извънземно е открито близо до Наска в Перу. Тогава се оказа, че тялото е на човешко дете. Откритите екземплярите са били изследвани в Автономния национален университет на Мексико. Учените са използвали радиовъглеродно датиране, за да съберат доказателства за ДНК, а рентгеновите лъчи са показали, че едно има „яйца“ отвътре.

Представители на Конгреса споделиха, че информацията ги е накарала да се замислят и да се „притеснят“, и ще „продължат да говорят за това“. На събитието присъства и Райън Грейвс, бивш пилот на ВМС на САЩ, който през юли заяви, че броят на НЛО или UAP (неидентифицирани аномални явления) е бил „много подценен“.

Източник: Факти бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram