В руслото на “Голямото нулиране”: Върнън Колман – истината за ваксинациите

Днес темата номер 1 на всички медии е ваксинацията срещу КОВИД-19. Всеки ден тенденцията става все по-ясна: публикациите в полза на ваксинацията заемат цялото информационно пространство, а публикациите против ваксинацията или изразяване на съмнения за нея се изтласкват към периферията.

Много публикации с въпроси и съмнения обаче не могат да бъдат пренебрегнати лесно. Ето някои от най-влиятелните осведомители на настоящата кампания за ваксинация: канадският лекар Гилслейн Ланктот, френският доктор на медицинските науки Луис Брауър, американският представител на алтернативната медицина Джоузеф Меркола, френският вирусолог, Нобелов лауреат по медицина Люк Антоан Монтание, авторитетният датски лекар Петер Кристиан Гьотше, британски лекар и учен Бен Голдкрей, Британският популяризатор на здравословния начин на живот Върнън Колман, американски психиатър Питър Роджър Брегин, английски психиатър Джоана Монкриф, германският вирусолог д -р Герт Ванден Боше.

Тези имена са добре известни на специалистите в областта. Всички горепосочени имат десетки години опит в областта на медицината (медицинска практика, медицински науки, преподаване, работа в здравните органи и други). Много от тях имат академични степени и звания. Повечето от тях са над шестдесет, а някои са над 70 или дори 80. Почти всеки има голям брой публикации, включително такива, адресирани до широка читателска аудитория. Някои от книгите им се превърнаха в бестселъри.

Тук ще се спра на едно от лицата, включени в горния списък – Върнън Колман. Роден в Англия през 1946 г. Той е общопрактикуващ лекар по образование, в това си качество започва работа през 1970 г. Паралелно с основната си работа той се занимава с писане по темата медицина и здравеопазване.

През 1975 г. излиза първата му книга „Лекарите“, в която той прави смело изявление: Националната здравна служба се контролира от фармацевтичните компании. През 1977 г. излиза книгата „Хартиени лекари“, в която задълбочава критиката си към системата на здравеопазването. Колман пише под различни псевдоними. В края на 70 -те години той публикува три романа за живота на общопрактикуващ лекар под псевдонима Едуард Върнън: “Практиката води до съвършенство”, “Практикувайте това, което проповядвате” и “Практикувайте”.

През 1985 г. излиза книгата му „Живот без успокоителни“, а малко по -късно – „Силата на тялото“. И двете книги се превърнаха в бестселъри.

През 1996 г. Колман публикува „Как да спрем лекаря ви да ви убива“, която е повторно издадена през 2003 г. По времето, когато тази книга е публикувана, Колман вече е фигура, известна както в Англия, така и в чужбина. Книгата става като експлодирала бомба. Органът за стандарти за реклама на Великобритания се опитва да я извади от обращение с мотива, че дискредитира медицинската професия.

Колман е многостранен човек. В началото на 80 -те години той участва в разработването на специален софтуер за домашни компютри за медицински специалисти. Това е първият по рода си софтуер в света и се използва от 1983 г.

Дълго време Колман успява да комбинира писането с работата на общопрактикуващ лекар. Но дори и тук той се оказва неудобна фигура. Първият сериозен конфликт между Колман като лекар и медицинските власти възниква въз основа на факта, че той отказва да пише диагнози в болничните листове на пациентите, считайки, че такива записи нарушават правата им на поверителност. Поради този и други конфликти с медицинските власти, Колман е лишен от лиценза си да практикува медицина и напълно премина към писане. Издава няколко книги и брошури всяка година. Общо около 100 книги излизат под писалката му, да не говорим за огромен брой статии, интервюта, видео речи. Неговите книги са преведени на 25 чужди езика и се продават в 50 страни по света.

В продължение на почти 50 години Колман води кампания както в Англия, така и в международен план срещу “Голямата Фармация” и хранителни компании, които доставят некачествена храна. През последните две десетилетия той все повече излиза извън границите на медицината и засяга актуални въпроси на световната политика. Такива произведения включват: „Нефтен апокалипсис“, “Фашистката държава – Ливина”, Тайните на утрешния ден: социални, политически и финансови прогнози за следващото десетилетие, “Организацията за опазване на индивидуалността и суверенитета”. В последното от тези произведения, публикувано през 2008 г., Колман остро критикува реда на Европейския съюз, наричайки го „фашистки“.

През последната година и половина Колман се фокусира върху редица въпроси, свързани с пандемията от КОВИД-19, ваксинациите и Голямото нулиране. Ето някои от най -значимите му книги през 2020 г: “Доказателства, че маските нанасят повече вреда от полза”, “КОВИД-19 – най-голямата измама в историята” и “Настъпващият апокалипсис”.“

През 2021 г. излиза книгата „Краят на играта: Скритият дневен ред. Това се отнася до „Дневен ред 21“ – програмен документ, приет от представители на 179 държави на конференцията на ООН в Рио де Жанейро (1992 г.). Авторът обръща внимание на факта, че истинският смисъл на „Програма 21“ става ясен почти три десетилетия след Рио де Жанейро, когато през 2020 г. в света беше обявена „пандемия“, а президентът на Световния икономически форум Клаус Шваб обявява плана на задкулисието, наречен “Голямото нулиране”.

Върнън Колман има много приятели и противници до миналата година. В известен смисъл той е национално богатство на Англия. Ето някои от характеристиките на самия него и неговата дейност, които проблясваха в английските медии (в скоби – името на информационния ресурс): „Върнън Колман пише прекрасни книги“ (The Good Book Guide); Главният здравен трибун на Обединеното кралство (“Сън”); Какво лекарите не ви казват – вероятно една от най-видните личности, живеещи днес“ (“Айриш Таймс”); “Пристрастяващо четиво” (“Гардиън”); „Кралят на медийните лекари“ (“Индепендънт”); „Неговият съвет е окуражаващ и ентусиазиращ“ (“Бритиш Медикал Джърнъл”).

Въпреки това, няколко месеца след като Колман започна да разкрива заговора на световното задкулисие, наречен „пандемия“, всички положителни оценки за него и неговите дейности изчезват от британските медии. Но се появяват голям брой публикации и видеоклипове с ниско качество, където Колман се нарича „луд“ и „теоретик на конспирацията“.

Страницата за “Колман” в “Уикипедия” е радикално преработена без негово съгласие. Четейки я в настоящата версия (английската е по-подробна от руската), човек може да си помисли, че наистина става дума за не напълно здрав човек.

Колман редовно публикува видеоклипове, в които обяснява по много професионален начин заплахата от настоящите ваксинации. И за всички – и за тези, които са инжектирали, и за тези, които са успели да избегнат тази процедура. Господарите на Интернет, действащи в тандем с “Голямата Фармация”, продължават да го забраняват, но Колман има много съмишленици, които възстановяват речите му и чрез различни канали насочват вниманието на всички заинтересовани.

Един от най-популярните видеоклипове на Колман се появи през март тази година и се нарича: “Ваксините срещу КОВИД-19 са оръжия за масово поразяване и биха могли да унищожат човешката раса. Има версия на това видео със симултанен превод на руски.

Ето кратки откъси от тази беседа:

Фалшивата пандемия от КОВИД-19 е създадена отчасти за оправдаване на ваксините, а не за създаване на ваксина като решение на възприеманата заплаха от КОВИД-19.“

Винаги съм вярвал, че измамата с COVID-19 е планирана с цел да убие възможно най-много възрастни и крехки хора и да въведе задължителни ваксинации. Казах това в първия си видеоклип в средата на март 2020 г. Разбира се, имаше и план за разрушаване и след това рестартиране на икономиката, за да отговори на изискванията на “Дневен Ред-21” и Голямото нулиране. „

За съжаление се опасявам, че вероятно е твърде късно да спасим много от тези, които са получили ваксината. Милиони са обречени и се опасявам, че много хора ще умрат следващия път, когато се сблъскат с коронавируса. „

Първият проблем, разбира се, е, че тези експериментални ваксини вече са доказали своята опасност – те вече убиват много хора и причиняват сериозни странични ефекти при много други . Мащабът на този конкретен проблем може да се прецени от факта, че дори властите признават, че е вероятно да са съобщили за едва 1 от 100 смъртни случая и сериозни наранявания, свързани с ваксината. Невъзможно е да се изчисли колко хора ще умрат от алергии, сърдечни заболявания, инсулти, неврологични проблеми или колко хора ще останат слепи или парализирани. На моя уебсайт има списък с хора, за които е известно, че са пострадали от ваксината, и това е ужасен списък за четене. Броят на жертвите е ужасен, но властите продължават да настояват, че всичко това са съвпадения. „

Послепис. Във Великобритания Агенцията за регулиране на лекарствата и здравните продукти поддържа досие за отрицателните ефекти от ваксинацията. Според Агенцията към 7 юли броят на смъртните случаи след ваксинацията е 1470. Ако приложим корекционния коефициент на Колман (100), реалният брой на смъртните случаи в Англия трябва да бъде 147 000.

Автор: Валентин Катасонов

Превод: В. Сергеев

Източник: Поглед инфо

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram