A не може ли Европата да спре и оръжието за Украйна?

“Няма страшно. Светът може и без газ. Е, вярно, средновековие, но демократично”; „А най-тъжното е, че българското население е пасивно, безучастно и най-вероятно ще седи кротко, докато това се случва“; „A не може ли европата да спре оръжието за Украйна и за 1 месец нещата ще дойдат на мястото!И после на килимчето при Путин и газта ще тръгне,ако му освободят кинтите от банките!“: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни „Вашите гласове“. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Интересният въпрос

Интересният въпрос сега е не колко ни е набутал Киро, правейки се на пръв натовец, а дали на президента ще му стиска да назначи енергиен министър в служебното правителство, който да разпореди на Булгаргаз да плати на Газпромекспорт в рубли. Още по-интересният въпрос е дали когато получи плащането в рубли, Путин ще пусне газа, или за пореден път ще се изгаври с лакеите си в България.

teridan

Поредното доказателство за липса на морал е арогантно да заявиш, че не можеше да съставиш правителство, но ще държиш мандата, защото искаш да свършиш други неща. Не, че сме се съмнявали в липсата на морал в българската политика, но политиците усърдно и постоянно ни убеждават, че сме прави в преценката си за тях.

Ала_Бала

Народът го е ударил на ядене, пиене и каране на коли в несвяст. Това са много лощи признаци. При такова положение старите турски султани са намалявали данъците, защото ако не го направели ивали бунтовете

А най-тъжното е, че българското население е пасивно, безучастно и най-вероятно ще седи кротко, докато това се случва.

Факт е, че нашият народ не реагира нито на инфлацията (екстраполирана от погрешната правителствена политика), нито на покачването на цените на горивата (предизвикано от решението на Киро и Асен за неплащане на газа в рубли), нито на националното предателство за Северна Македония и респективно отказа ни от нашата история и идентичност.

логото

Магаре на мост виждали ли сте? Ето това са съвременните управници на Запада, обхванати от старчески маразъм и всякакви форми на мизантропия. Разбира се, това е най-прекият начин да разориш средната класа (потребителят, на който си дал самочувствие на такъв) и да върнеш западния свят в първо отделение.

Славин

Абсолютно вярно. Това е и дълбоката държава, която дърпа конците от тъмното. Четете “Двесто години стигат” на Александър Солженицин. Ясно.

ЕСе

в състояние на предстоящ разпад

не предстоящ, а започнал разпад

Зимата ще ускори този процес и на проет ще броим оцелелите пилци /ако сме между тях, де/.

крушка – опашка

Пропуснали са да отбележат, че газа няма да го спре Русия, дори и това да стане с тяхно решение, газа ще е спрян преди това от съюзниците.

Е, тази вече прекалява!

И какво, освен да студуваме, значи трябва и да гладуваме според нея?!? Тя няма право да командва лично ЕС! Народите на ЕС не са я избирали лично, тя не само че не е кралица на ЕС, но е противозаконно и няма право да взема такива решения!

Един Двама

Европа – бедна, гладна и некъпана скандира шумно: много сме, силни сме! Бълбук, бълбук…

Frau каза ли

От кой август спираме да ядем?

MMN

Ще борим автокрацията с европейски тоталитаризъм

няма страшно

Светът може и без газ. Е, вярно, средновековие, но демократично.

Mona Lisa

Кога точно преди руския газ европа е била богата и просперираща? Средните векове? Римската империя? Инквизицията? Балкански войни? Първа и Втора световни? Чума, холера, сифилис, глад и пълен мрак е била европа. Сега ще си припомни уроците на „просперитета“ отново!

mini96

A не може ли европата да спре оръжието за Украйна и за 1 месец нещата ще дойдат на мястото!И после на килимчето при Путин и газта ще тръгне,ако му освободят кинтите от банките!

новото нормално

Така става, когато не се преподава математика, че на някои цветни хора тя им е много трудна. То и други неща вече не се преподават, но е супер важно, че се преподава смяна на пола. Лошият Китай, също като лошият Путин е виновен да няма чипове в САЩ.

Уникално

Имало ли е случай САЩ да дадат на някоя държава над 8 милиарда долара за да подобрят живота на населението й?

Работата е ясна, г-н Орбан,

САЩ искат да отслабят Русия, покрай нея и Европа. За какви победи на Украина и спечелени войни може да става дума.

Ади

САЩ изпраща, а Украйна ги продава.

Струпвач на армии

Не руската армия беше струпана на 500 км от Вашингтон, а американски оръжия , инструктори, лаборатории бяха разположени на 500 км от Москва. Не Русия има военни бази в Мексико, а САЩ подготвяха военни бази в Украйна /по схемата „прием в НАТО“/ Какво правят американски наемници край Харков ?

Арменският Поп

Попитаха радио Ереван: – Кога ще дойдат по-добри времена? Отговор: – Те вече бяха !!!

Гласове

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “A не може ли Европата да спре и оръжието за Украйна?

  1. Не може Европа да спре оръжията за Украйна, защото на злато трябва да се пративостои.

Comments are closed.