ПП „от гората“: Независимо какво предложи Борисов, ние ще бъдем опозиция

Ds olil

Искам да благодаря на всички избиратели, които ни подкрепиха. Ценим много тяханата подкрепа. Това каза във видеообръщение Николай Денков от „една гора в центъра на София“.

ПП ще бъде гарант за демокрацията в България, ще продължим да се борим за тези наши приоритети, които са важни за хората – увеличаване на доходите, повече грижа за образованието и здравеопазването. Това са приоритетите, от които няма да се откажем и борим, независимо от позицията ни, каза още той. 

За всички свободни хора, които вярват, че пътят на България е към Европа – ПП ще бъдем проевропейска и антикорупционна опозиция на управлението на ГЕРБ и ДПС. Ще направим всичко възможно за реформи и нормални институции, допълни Кирил Петков, съпредседател на „Продължаваме промяната“. 

„Знаем, че една от грешките ни беше, че не комуникирахме достатъчно с вас. Независимо то това какво предложи Борисов, ние ще бъдем опозиция. Няма да позволим да си мислят, че ще се върнат старите времена. Гледайте реванша“, допълни Петков. 
„От една гора в центъра на София. Благодарим на всички гласували. Благодаря на тези, които лично решиха да ме подкрепят с преференция. За всички недоволни, ядосани, критикуващи – благодаря Ви за обратната връзка. Предстои много работа и уроци“, написа Лена Бориславова към видеото. 

Източник: Епицентър

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram