Пеевски показа човека, който от името на Радев оказва натиск върху Кожарева

Ds olil

Имаме един фалшив президент, заяви в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Делян Пеевски и показа снимки човека, който според него, от името на Радев оказвал натиск върху номинираната за премиер Горица Грънчарова-Кожарева – Александър Нейчев.

Нейчев е бивш зам.-кмет на Неделино, който първо работеше в централата на „Позитано“ 20, а след това се прехвърли към екипа на президента.

Александър Нейчев е човекът, който преди години, е предложил на Нинова Румен Радев за кандидат-президент.

„Александър Нейчев е човекът, който всеки ден е в парламента от имета на Радев, с пряк телефон оказва натиск, съм убеден, върху кандидат-премиера“, заяви Пеевски пред журналисти и показа снимка на Нейчев.

„Проверете този кандидат-премиер има ли собствена воля или лично се управлява от Радев. Ето го човекът, това е другият касиер, който е тайният касиер, освен Копринков, който събира рушветите на Мистър Кеш – Радев, изнудва, събира, влачи –  това в тази държава трябва да свърши“, каза гневно Пеевски пред медиите в парламента.

Имаме дин фалшив президент, който се опитва в момента противоконституционно да излъчи правителство! Обявявам го пред всички български граждани – да си свали маската, ако иска да управлява, да излезе на политическия терен, не да се опитва в момента да назначи правителство, за да може да фалшифицира изборите през това лице„, продължи Пеевски и даде снимката на журналистите.

Проруските проксита, които ме атакуват, свършиха! Няма Москва да командва България, каза в заключение председателят на ПГ на ДПС.

Източник: Епицентър

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram