Пеевски за пожарите: Държавният глава липсва, служебният кабинет си върши работата

Нямаме държавен глава в момента“, каза председателят на ДПС

Аз смятам, че премиерът, вътрешният и военният министри си вършат перфектно работата в момента, на място са, държавният глава липсва, такъв нямаме в момента. Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски във връзка с искането на „Възраждане“ за свикване на Консултативния съвет по национална сигурност заради пожарите в страната.

Пеевски посочи, че премиерът ще свика Съвета по сигурността по същите теми. „Работата си върви“, каза той и посочи, че „искането на „Възраждане“ е закъсняло“.

„Нека видим първо дали ще се яви на изборите. Чакам го с неговите ковчежници да излязат на терена на политиката. Тепърва имам да кажа много за президента и за кръга около него“, каза той.

Пеевски каза, че не е получил отговор от институциите по въпросите, които е задал за президента и неговия кръг, а това по думите му е много странно. „Чакам отговори за неговия кръг, който е много интерес. Тепърва мистър Кеш ще има много отговори, които да дава по тези теми“, коментира Пеевски. Попитан кой е мистър Кеш, той отговори: „Радев, разбира се“.

„Лично аз ще имам грижата да изнасям винаги истината за Радев и кръга му, няма да позволя България да отиде на Изток“, заяви още председателят на ДПС./КРОСС/ 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram