Не от Пеевски, а от Русия идвала заплахата за живота на Борисов

ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството. Такава остава позицията на лидера на партията и бивш премиер Бойко Борисов. Това ще бъде правителство изцяло на ГЕРБ, подчерта той и разкритикува партиите за начертаните червени линии.

Избирателите на ГЕРБ това искали, а не да гласуват за ГЕРБ и да получат Денков. Не се водят преговори за купуване на депутати. Това е лъжа, отсече Бойко Борисов. Той не иска подкрепа от отделни депутати, именно за да не се коментира, че са търгувани.

За охраната пред дома си лидерът на ГЕРБ каза, че е уведомен, че има много сериозна заплаха за сигурността от най-авторитетна международна служба. Според него заплахата за живота му идвала заради подкрепата за Украйна. По мнението му заплахата идвала от Русия. Няма да се плашим, няма да променяме курса си, изтъкна Борисов. 

Плашен съм много пъти, заяви Бойко Борисов, който изтъкна, че внуците му се депресирали от обиколките на жандармеристи около къщата. Притеснен бил от интерпретации, че заплахата идвала от Делян Пеевски. Отрече обаче слуховете, че са се скарали.

Клишето да ни опаковат в едно няма да го видите, заяви лидерът на ГЕРБ. Не пишете такива неща, посъветва той.

С председателя на ДПС имали много близост и различия, както и с Кирил Петков.

Най-много сходства имал с ПП-ДБ,по други теми с Възраждане, както каза той по повод това колко близък е с ДПС. Всички се готвим за избори, заяви Борисов за бъдещето на властта. Ще предложа правителство на отговорността, изтъкна Бойко Борисов. Но иска подкрепа от цяла партия. Не пазарувам депутати, каза още лидерът на ГЕРБ. За връщането на Брендо той каза, че се радва, че е жив. По темата за РСМ Бойко Борисов предупреди:“ Договорите се спазват“ и отчете, че винаги е бил за РСМ. Във вътрешен план той е притеснен, че ПП-ДБ работели с Възраждане.

Източник: Нюз бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *