Ивелин Михайлов се извини на депутатите от „Величие“: Имате моята пълна подкрепа

Ивелин Михайлов се извини на парламентарната група на „Величие“. Това той заяви в свое видеосъобщение, което бе публикувано на страницата на партията във Фейсбук. 

Припомняме, че по-рано днес председателят на парламентарната група на Николай Марков поиска Михайлов да се извини заради направените от него изявления през уикенда, че е възможно депутати да бъдат изключени заради гласуването за Анна Александрова в миналата седмица

„Видях, че полковник Марков е помолил за това нещо. Като член на партия „Величие“, като българин, който много ясно е чул посланията, вярвам, че те ще изпълнят всичко това, което са обещали на всички нас“, заяви Михайлов. 

Той каза, че ще очаква от депутатите от групата ще гарантират за спазването на законите, липсата на корупция, освобождаването на малкия и среден бизнес у нас и други. 

Михайлов също заяви, че според него „Величие“ може да даде подкрепа за правителство, което покаже 10-годишен план за развитие на България в сферата на икономиката, здравеопазването, регионалното развитие и други.

Източник: Фокус

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *