Зрители искат „Биг брадър“ да се забрани със закон: Шоуто е дъно на дъното! Обида за нормалните хора

Мрежата ври и кипи след старта на новия „Биг брадър“! 

Зрители искат референдум за излъчването му, дори пълната му забрана със закон.

Новият кастинг на завърналото се след дълга пауза шоу Биг Брадър включва 15 персони, които според продукцията са представителна извадка на съвременните българи – хомофоби, лесбийки, транссексуални и квартални батки
Имаме бисексуална онлифенсърка, чийто перверзни клипчета обикалят мрежата. Бургаска батка участвал в реклами на гей бельо и чалга клипове. Столични хомофоби, разюздана девойка „плюс сайз“ и сякаш един по-нормален Радослав, представен за готвач.

„Шоуто е дъно на дъното! Обида за нормалните хора. Да се лансират такива персони е подигравка с вкуса и интелекта на българина. Това дори не е забавно – гнусно и упадъчно е“, пишат потребители на социалните медии и добавят:

„Ужасно! Отказвам да приема, че тези хора са представители на съвременните българи“.

Кастингът е потресаващ. След участниците са хомофоб, бисексуална, джендър, чалгаджийка.

Ето какви са коментарите за шоуто в мрежата:

Пиар експертът и политически анализатор Нидал Алгафари направи коментар на новото издание на Big Brother.

Публикуваме думите му без редакторска намеса:


„Приятели,
вчера изгледах първия епизод на социалния експеримент по Нова телевизия. Беше ми интересно и разбрах, че живея в свят, различен от показания от предаването. Срещал съм се с много човеци из столицата, големите градове, малките населени места и почти обезлюдени села. Общувал съм с много ерудирани и интелигентни хора, с човеци с различни професии, пенсионери, безработни, психически нестабилни, но като показаните в реалитито не съм виждал, срещал и общувал. Екипът на предаването явно се е постарал, и то много, да извади от най-низкото дъно участниците. Чрез показаните, драпащи за слава, обрисуват най-грозната възможна картина за потомците на Талев, Йовков, Чудомир, Майстора, Кабаиванска, Гяуров, Бояджиев, Свети Иван Рилски, Свети Климент и още безброй величия. Дават за пример на идните поколения, че жените са само обекти на похот и златотърсачки, а мъжете са накичени в злато банкомати.

Иво Сиромахов пише следното:

„Неприятната истина: в къщата на „Биг Брадър“ няма да има идиоти, ако няма достатъчно количество идиоти, които да ги гледат“.

Панелистката в шоуто „На кафе“ на Гала Кристина Патрашкова също направи анализ на започналия снощи нов сезон на риалитито „Биг Брадър“.

„Това е тема, която се коментира масово. В къщата влизат хора с определен манталитет. За някои от жените ми е трудно да кажа какво работят, имат слабост към тоалети показващи задните части. Мъжете са повечето тип батка“, започна Патрашкова.

„Направи ми впечатление речниковият запас на участниците, няколко фрази са най-любими на тези участници: „топ, яко, много си хубава, лежанка, кафенце, плезир“, посочи тя.

„Като гледам участниците в риалити форматите, имам чувството, че по-малко мъчение би било да ме гледате мен, отново“, написа в мрежата Ваня Джаферович, срещу когото имаше страшен хейт като водещ на „Сървайвър“. И сега той реши да отвърне на удара като захапа тема номер 1 у нас – „Биг брадър“.

„Това е Биг Брадър от Али Експрес! Нищо общо със старият. Продуцентите са различни и си личи колко ниска топка е настоящият сезон. Старият Биг бе високобюджетна продукция. Никакъв рейтинг няма да има този“, прогнозират телевизионните зрители за разочароващия старт на сезона.

Бившият на Джулиана Гани – бизнесменът Илиян Найденов, също се включи в дискусията около най-одумваното риалити у нас.

„Призив към всички родители:
БЪДЕТЕ АДЕКВАТНИ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПУСКАЙТЕ ТАЗИ СМРАД БИГ БРАДЪР, ДОКАТО ИМАТЕ БУДНИ ДЕЦА ПОД 16г!“, пише  Илиян Найденов.

„Този формат е обида и унижение за нормалните хора. Да се лансират такива персони е подигравка с вкуса и интелекта на българина. Това дори не е забавно – гнусно и упадъчно е„, пише друг потребител.

„Гледайки Биг Брадър, направо ми иде да се разцелувам. Толкова се гордея с това, което съм и с това, което не съм. Просто наблюдавам и споделям чувства. Все едно гледам един друг свят много далече от моя“, пише млада дама.


„Гледам Биг Брадър…и аз незнам защо. Може би, за да си затвърдя, че и дъното има дъно. Още от първите четирима участници си затвъждавам усещането колко тренд е да си повърхностен, пошъл, вулгарен и „секси“… Какви личности, с какъв личен пример, с какъв маниер на поведение, изказ се показват, толерират, аплодират… Пример за опростачването на цяла една нация! Потрес!“, споделя друга.

„Биг Брадър на каква аудитория разчитате! Не е ли опростатъчен

достатъчно народа ни, не са ли деградирали децата ни! Какво целите? Защо залагате на ВУЛГАРНОТО И ТЪПОТО. Тя дори не може да си каже специалността, но била завършила висше! Вертеп ще правите явно! 

И за тези индивиди ще трошите луди пари? То, че е за нискоинтелигентни това предаване, така е, но вие го направихте явно за ДЕБИЛИ! НЕ СТЕ ПРОДУЦЕНТИ, ВИЕ СТЕ СРАМ, СРАМ, СРАМ!

Радвам се, че поне Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева не са водещи на този отбор от деградирали утайки!“, гневи се трета.

Ето още от коментарите в мрежата:

Не мислех, че може да стане по-отблъскващо, но очевадно са надминали себе си!

Дъно на дъното! Бог да пази България…

Мислех да изчакам да влязат всички и тогава да коментирам, но дъното се показа още в началото! Как се стигна дотук. че да се радвам. че децата ми не гледат телевизия. Майко мила!

Пожелавам на продуцентите такива дъщери и снахи! Ей така, да им е гот вкъщи…

Ужасно! Отказвам да приема, че тези хора са представители на съвременните българи. 

Абсолютно дъно, ако напиша какво мисля, ще ме блокират за години сигурно.

Това нещо трябва да се прекрати моментално, ужасно е…ужасно

Падение! По-пошло предаване няма в ефира! Парад на пропаднали личности (меко казано)!

Този формат е обида и унижение за нормалните хора. Да се лансират такива персони е подигравка с вкуса и интелекта на българина. Това дори не е забавно – гнусно и упадъчно е !

На мен ми се доповръща, докато гледах участниците! Няма да гледам тази помия! 

Огромната част от коментарите са на възмущение, което е разбираемо и предвидено. Някои дори искат предаването да се забрани със закон или да се проведе референдум. 

Масово интернет потребителите пишат, че едва ли ще продължат да го гледат, имали интерес само да видят кои хора ще влязат и дотам. „За мен сезона приключи“, категорично отсичат мнозина във Фейсбук страницата на предаването, като призовават спиране на предаването, преди нещата да са излезли извън контрол.

Източник: Епицентър

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *