Завързаха немска овчарка за пейка, откриха я посред нощ

Ds olil

Мъж попадна на притеснителна гледка посред нощ в София.

Женска немска овчарка била завързана за пейка.

Кучето било приковано там около 1:30 през нощта, като било освободено от столичанина. Ситуазията се разиграла в градинка, намираща се в „Дианабад“.

Столичанинът, който попаднал на овчарката, изчакал час, надявайки се да стопанина да се появи, но това не се случило. След това той отвързал животното и го прибрал в своя дом. Мъжът се надява с помощта на Facebook да открие повече информация за собственика на кучето и то да се върне у дома.

Притеснени граждани коментират, че са видели четириногото на пейката още в следобедните часове, като твърдят, че то е прекарало там поне 9 часа.

Хората подозират, че овчарката може да е изоставена.

Кучето го видях там още може би към 16 часа, беше до един мъж и една жена, които седяха на пейката. Горкото, стояло е вързано поне 8-9 часа„, пише Мария С.

Вижте и цялата публикация, споделена от Мартин Стойчев:

„Здравейте, днес на 06.06.2024 в 1:30 часа сутринта намерихме това куче, немска овчарка женско, вързано с колан за пейка зад блок 45 в градинката зад бившият ресторант “Бордо”. Чакахме един час да видим дали някой ще дойде да си прибере кучето. Следователно никой не дойде. Дадохме му храна и вода, беше доста жадно.

Прибрахме го и му сменихме колана със стар нагръдник. Моля пишете, ако имате информация за кучето или собственика си го познае. Кучето е дружелюбно и спокойно.“

Снимка: Мартин Стойчев

Източник: Глас нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram