Ходжата комарджия Алейдин изтрещя: Сипе грозни клетви по журналисти

Късметът е винаги с мен. Играя редовно, имам любими числа, които никога не променям. Ако не излязат днес, ще е утре, ако не утре – другата седмица, и така. Просто човек трябва да вярва. Това произнася Алейдин Тахиров, който нарича себе си „най-младият ходжа в страната“.

Думите са по повод печалбата му от десетки хиляди лева от играта „Еврошанс“, произнесени през 2014 година. Обяснява, че навсякъде, където отиде, намира пунктовете на „Евробет“ и играе.

Защо обикаля страната Алейдин? Защото е ходжата, който „лекува“. Разваля магии, справя се с алкохолизъм, хазартна зависимост. Срещу пари, разбира се. Така се рекламира ходжата, завършил духовното училище в Шумен.

„Вземам различно навсякъде – 50, 80,100 лева. В Кърджали повече, че турчолята имат повече пари“, казва пред репортери преди години Алейдин.

Преди дни 24rodopi.com пусна снимка на „младия ходжа“, който играе в казино, докато по телефона уговаря поредния клиент, на когото да „помогне“ срещу 100 лева. Дали ще го лекува от хазарт, не се знае.

След публикацията, Алейдин започна да сипе заплахи и клетви на редакционния телефон на медията. „Ще се моля по пет пъти на ден да загинете в катастрофа, заедно с децата си!“. Това са само част от клетвите му, уточняват от сайта.

Преди месеци една къща изгоря в село Бенковски. Сигнал бе подаден навреме благодарение на вярващи, които тъкмо си тръгвали от джамията след вечерната молитва и видели пламъците. Именно те са спасили спящите в нея родители на… Алейдин.

1 час бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram