Фейсбук прелива от радост за закриването на Щаба

Положителни коментари заливат Фейсбук, след като тази сутрин съобщиха, че Националния оперативен щаб повече няма да дава сутрешни брифинги. Ето какво написаха известни хора и общественици:

Журналистката Анна Заркова: „До диванната армия:  Строяваме се пред телевизорите по същия начин – ясно ли е? Строевият устав не се отменя – без значение, че от днес сме с един генерал по-малко отпред. Ръкопляскането под строй си остава наше неотменно задължение, същият е и редът за отдаване на чест.
Това е положението. Въпросите – в писмен вид до пресцентъра“.

Пиар-експертът Весислава Танчева: „Без никакви обяснения Бацко прекрати ежедневните брифинги и прати журнаристите да пишат въпроси към пресцентъра на МС.  Край на кратката свобода между мисирките да се промъква и някой питащ…

Явно, ще я приключваме тая епидемия, а той никога не би допуснал друг да изземе функцията на добрия вестоносец, разбира се. Още по- никога не би допуснал контрола над информацията по коронакризата да му се изплъзне баш накрая.
От друга страна, лошите новини и ролята на лошото ченге все има на кой друг ги натресе. Затова му трябваха и щаба, и председателя му.

Ако някой все пак срещне Мутафчийски на улицата, нека го пита как се чувства в ролята на поредното кросно, което Борисов изритва, след като си е изтъкал платното?

Бившият шеф на гранична полиция и лидер на политическа партия Валери Григоров: „Здравейте, скъпи приятели ! ДНЕС МОЖЕ ДА СЕ ПОЗДРАВИМ,
ЗАЩОТО ПОБЕДИХМЕ НАЦИОНАЛНИЯ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ, КОЙТО НИ ПЛАШЕШЕ, ОПИСВАЙКИ СТРАШНИ И АПОКАЛИПТИЧНИ КАРТИНИ.

Не се случи и страшната картина на видимо уплашения и изпаднал в ИСТЕРИЧЕН УПЛАХ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ за ада, който очакваше, чувалите за трупове, детските площадки, превърнати в гробници и хладилни камиони с трупове.
Скъпи приятели, за такова малоумно поведение, съчетано с груба наглост на Премиера, единственият изход е
ОСТАВКА НА ТОВА НЕСПОСОБНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ОСТАВИ ОЩЕ 100 000 БЪЛГАРИ БЕЗ РАБОТА И ПРОДЪЛЖАВА ДА УНИЩОЖАВА НАЦИЯТА!!!

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram