Уволниха шофьор на линейка в Пловдив, пуснал чалга на пациент

волниха шофьор на линейка от Пловдив, след като пуснал чалга на болен пациент. Той е получил поръчка да прибере възрастен мъж от лечебно заведение до дома му. Музиката била поръчана от пациента, а клипът с изпълнението на желанието много бързо набра популярност в интернет.

„Нашият бивш колега е изпълнявал желание на пациента. Искал е Петьо да му пусне музика, за да му бъде по-весело. Но нашата работа е първо да се съобразяваме със здравословното състояние на пациентите, с духа на Хипократовата клетва и с желанията им”, обясни пред Нова тв Ивелина Маникатова, представител на фирмата за частни линейки, чиито бивш служител е Петьо.

След като видеото стига до ръководството на компанията, младият шофьор е уволнен. Ден след това близките на пациента дошли в офиса й и поискали Петьо да бъде върнат на работа, като обяснили, че той просто е изпълнил желанието на техния роднина.

„Петьо е много добро момче. Изпълнявали сме много посещения с него, но досега е нямало такива изпълнения. Никога не съм го виждал да пее в линейката“, сподели д-р Мусави.

По публикацията работи: Петя Славова

dnes.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram