Тошо Куката пак тормозил момчето, с което се гавриха

Отложиха делото срещу инфлуенсърите Чеченеца, Куката и Даниел Йорданов, по-известен като Емили Тротинетката, предаде БНР. Делото бе образувано след излъчването на скандален клип, на който се вижда как водят завързано на каишка момче със специални образователни потребности (Денислав) и му издават различни команди за изпълнение.

Новата дата е насрочена за средата на септември, тъй като двама от адвокатите не се явиха. Единият е в отпуск, а другият в болничен.

С минимално присъствие на протестиращи премина разпоредителното заседание. Те дойдоха, за да осъдят липсата на морални ценности в обществото и поискаха справедливо наказание.

„Искаме да покажем, че все пак нормалността в държавата започва да се възвръща. Искаме органите на реда да си свършат работата“, каза Милен Стаматов.

„По време на нощна смяна Тодор Чалъков – Куката е отишъл два пъти да го търси на работа. Дори е влязъл да го търси в тоалетната, защото си е мислел, че се крие там. Нагло и гнусно е. За да не му нанася психоатаки управителката е изпратила сина ни в стаята за отдих“, заявиха Добромира и Димитър Димитрови.

Инфлуенсърите отново подчертаха, че момчето само е настоявало за заснемане на клипа и че в самото начало са били против реализацията му.

1 час бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram