Прокуратурата се самосезира за новите снимки от спалнята на Борисов

Софийската градска прокуратура съобщи, че се е самосезирала ”във връзка с публикация в интернет сайт, придружена със снимков материал”. Възложена е проверка, а от държавното обвинение уверяват в лаконично съобщение, че за резултатите от нея обществеността ще бъде информирана своевременно. В съобщението не се посочват никакви други детайли, но вероятно става дума за снимките от спалнята на експремиера Бойко Борисов.

Новата серия компроматни снимки от спалнята на бившия министър-председател в държавната резиденция „Бояна“ се появи вчера (9 ноември), няколко дни преди парламентарните и президентските избори. Кадрите бяха изпратени до няколко медии. На тях се вижда познатия сюжет с чекмеджето, пачките евро и спящия лидер на ГЕРБ.

Новите снимки са правени в различни дни, а за това свидетелства различното спално бельо. На нощно шкафче стои познатия вече пистолет. На едната от снимките се вижда оранжев презерватив. В чекмеджето се вижда жълт, кръгъл предмет, който може би е монета. Този път в заснетото шкафче няма златни кюлчета.

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram