„Продължаваме Промяната“: Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ

„Продължаваме Промяната“ (ПП) ще се отзоват на поканата на ГЕРБ-СДС за разговор по политики.

Това съобщиха от пресцентъра на партията.

„Веднага след изборите открито заявихме, че ще разговаряме с всички политически партии по приоритетите, залегнали в предложените от “Продължаваме промяната” – 16 политики в полза на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС“, се казва в тяхно изявление до медиите.

„Подчертаваме, че това не е среща за подкрепа на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим експерти за диалог по политиките, които сме готови да подкрепим като градивна опозиция.


„Тъй като вярваме, че българските граждани заслужават да чуят намеренията и ангажиментите лично от лидерите, които взимат решенията, в срещата ще се включат и лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев. Както вече обявихме, всички срещи на ПП с партиите в парламента за обсъждане на 16-те политики ще бъдат излъчвани на живо“, пишат още от партията.

Срещата ще се проведе във вторник, 8 ноември, в 10 часа в зала “Запад” в Народното събрание, потвърди със свой пост във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„Като председател на ПГ на ГЕРБ – СДС поканих на експертна среща на 8 ноември от 10 часа в зала „Запад“ представители на ПГ на ПП.
От ПГ на ГЕРБ – СДС в срещата ще участвам, заедно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев.
С Андрей Гюров – председател на ПГ на ПП, предварително уточнихме, че срещата ще е открита за медиите през цялото време“, написа Атанасова в социалната мрежа.
Епицентър.БГ 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram