Очевидец: Полицаи дърпаха за косата една от майките пред НС без никаква причина

Очевидец на агресията срещу майките на деца с увреждания от ”Системата ни убива” в и пред Народното събрание преди ден разказа за действията на полицаите и смехът им, докато жените бяха изхвърляни от сградата. Валентина Милова е една от множеството хора пред очите на които, се случва всичко. Ето разказа й по снимката:

„Точно в този момент червенокоската хваща Илиана Маринова и започва да я дърпа силно за косата БЕЗ КАКВАТО И ДА Е БИЛО ПРИЧИНА. До този момент я държеше и дърпаше за раницата. Изведнъж я хвана за косата и започна да дърпа с колкото има сили. Без причина, ей тъй ЗА УДОВОЛСТВИЕ. Като видя това колегата и също реши да си достави удоволствие, протегна ръка и също хвана Илиана за косата. Виждате протегнатата му ръка. ПОВТАРЯМ ПРИЧИНА НЯМАШЕ!!!


При влизане в полицията няма ли психологически тестове! Как могат да попаднат там комплексари, които да избиват комплексите си за малоценност върху хората?


След това червенокоската се смееше весело при всеки влачен и малтретиран човек. Наложи се от мегафона да и направим забележка, за да чуят всички. Колегата и, който също дърпа косата на Илиана веднага я скри с тялото си, да не се гледа резила. Зад него тя продължи да се смее с удоволствие. Друг пък, в другия край на редичката мляскаше силно дъвка в строя през цялото време.“

Постът на Валентина Милова е публикуван в публичната група „Българска легия антимафия“

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram