Откриха труп на млад мъж в пловдивско село 

Труп на мъж е открит в пловдивското село Милево, научи „Марица“ от свои източници. Това е станало в събота вечерта, когато се е провеждал традиционен събор. По непотвърдена информация малко преди настъпилата смърт е имало сбиване и разправия между двама души – починалият и друг мъж. 

След като тялото е открито, е подаден сигнал на тел. 112. На място идват линейка и разследващи. Медиците само потвърждават смъртта на мъжа. Той е на видима възраст около 40 години, научи още „Марица“.  Към момента няма официална информация от полицията и прокуратурата по случая.  По информация на медията ни няма категорични данни и се работи по две възможни версии – убийство и нещастен случай. Тялото е изпратено в Съдебна медицина за установяване на точната причина за настъпилата смърт. 

Местни твърдят, че между починалия и други двама от селото е станал зверски бой. Единият извадил нож и го използвал. Дали обаче това е причината за смъртта тепърва ще се установява. Има арестуван във връзка с откритото тяло, коментираха пред „Марица“ жители на Милево. 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram