Най-милият жест: Възрастна жена дари пенсията си на болницата в Исперих

Възрастна жена от исперихското село Печеница направи трогателен жест и дари пенсията си. В знак на съпричастност 80-годишната баба Надие дари на болницата месечните си средства.

„Душите ни са богати“
Случаите, в които малкото означава наистина много.

В знак на съпричастност, 80 годишната баба Надие от с. Печеница дари една пенсия.
Трогателен и стоплящ сърцата, малък жест с огромна стойност.
Пожелаваме и да бъде здрава, да запази своята вяра в доброто и да я предава на другите около нея!
Респект и благодарност!“, написаха от болницата

„Дарението получих на рождения си ден от сина на възрастната жена и това за мене бе най-милият и изненадващ подарък“, каза за БТА управителят на исперихската болница д-р Абдулах Заргар. Той сподели, че познава много добре баба Надие, тя и съпруга й са били негови пациенти. Това е трогателен и стоплящ сърцата, малък жест с огромна стойност, каза д-р Заргар. Той изказа своята дълбока благодарност към възрастната жена и й пожела да бъде здрава, да запази своята вяра в доброто и да я предава на другите около нея.

Управителят на исперихската болница благодари и на всички останали благодетели за добрата воля и проявената съпричастност към лечебното заведение в борбата с коронавирусната инфекция. Д-р Заргар посочи, че със събраните средства ще бъдат закупени респираторни апарати, защитни облекла и предпазни средства за медицинския персонал.

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram