Мъжки ризи – доброто старо каре се завръща

Карираните ризи са задължителен артикул към всеки мъжки гардероб. Те са лесни за съчетаване, удобни за носене и небрежно елегантни. Мъжките ризи на каре определено отговарят на всички изисквания. Затова и няма по-добро време да инвестирате в карирани мъжки ризи от тази година.

Ето най-интересните карирани мъжки ризи:

На първо място избрахме мъжката памучна риза с дълъг ръкав. Тя има удобен джоб на левия ръкав – нещо, което я отличава от повечето карирани ризи. Нещо повече, той не е декоративен и дори има страничен цип. Освен това, ръкавите завършват с креативен ластична материя също като при блузите. Можете да изберете тази удобна и модерна памучна риза в два цветови варианта – черно или червено.

За феновете на по-деловития стил на обличане, карираните ризи предлагат добра снова за спортно-елегантна визия. Втората мъжка карирана риза в списъка е подходяща както за работни и бизнес срещи, така и за ежедневието. Големите карета придават минималистичен вид, който е допълнен с малките светлокафяви копчета пристягащи яката. Ризата се предлага в 4 различни цвята – бял, син, виненочервен и сив.


Ако все пак държите на класиката, мъжката класическа карирана риза е истинското решение на Вашия проблем. Бялата риза на червени и сини ленти е всичко, от което се нуждаете. Тя е с бели копчета и малък преден джоб, точно като в добрите стари карирани мъжки ризи. Естествено, с това колекцията от различни модели ризи не се изчерпва. В зависимост от Вашите предпочитания, можете да избирате измежду 7 различни дизайна на тази класическа памучна риза с дълъг ръкав.

Флагман

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram