Марков: Само за 40 дни криза в България се родиха 27 нови милионера – все сиромаси

Повеселихме се вчера, но вече е време за работа. Продължаваме нашия поход към светлината!

Все си мисля, че трябва да следваме някаква логика и не разбирам, защо винаги тя е най-слабия ни елемент. Не от вчера. Ахилесова пета на българския зъл гений. Слабо място. Дупка.

Отворихме леко очи, изтръскахме глава след уикенда и започнахме да искаме оставките на Мутафчийски и на здравния клоун, назначен за министър. Е, защо? Кокошката да е виновна, че лисицата влязла през нощта в кокошарника. Откъде, накъде? Не носи ли вина стопанина на къщата?!! Имаме ли стопанин?

И като заговорихме за стопанина на нашата семпла колиба, на когото никой не иска оставка /защо ли?/,  той си живее досущ като бивш златен член на политбюро – ходи си по ловни резиденции на видни олигарси, отстрелва всякакъв вид добитък, пие и яде като свиня, пък и сгодни женички му влачат, за разтоварване на напрежението от Ковид 19. Голямо напрежение, много крадене падна!

Ако все пак настоявате да блеем в една посока добре, ще стана и аз овца, но по  Гергьовден на дебелия ще му се дояде и курбан. И нова сгодна женица ще трябва да го успокоява. И ако разчитаме сам да умре от преяждане с власт и пари, някак плахо ми изглежда такова поведение. И без друго той няма заплата, поне така твърди. Това го прави още по-опасен, както казва народа: „Сиромах човек, жив дявол“. А знаете ли, че само за 40 дни политическо-медицинска-олигархична криза, в България се родиха 27 нови милионера – все сиромаси. И до един, все дяволи…

Пък за нас чувал.

Николай Марков, Фейсбук

Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram