За Борисов журналистите са мисирки, а човек от президентството – келеш

Безпардонното поведение на високопоставени лица в държавата достига нови висини. Защото изглежда живеем в държава, в която обвинител №1 нарушава конституцията, но няма механизъм, с помощта на който да се разследва. И защото имаме премиер, който си мисли, че е хванал Господ не за шлифера, а за оная работа и се държи безобразно с медиите.

С фамилиарното поведение на уважаемия премиер сме свикнали отдавна. Журналистите са му явно стари познати, а някои дами от жълто-кафявите медии дори се хихикат и кокетничат на фона на дебелашките му и доста нагли квалификации. За съжаление това се е превърнало в симптоматично поведение от страна на медиите, които позволяват това. И така порочният кръг се затваря.


Малко световни лидери си позволяват такова своеволно поведение с медиите. Един от тях е Тръмп. А знаем, че Борисов и Тръмп много се харесват. Но за приликите между тях двамата няма да говорим.

За мисирките и големите белите птици

Премиера явно има афинитет към пернатите животни. Милите и драги нему журналисти неведнъж са били наричани от Борисов по интересни начини. Те не питат, а “крякат”. Като какво, ще оставим на вашето въображение да прецени.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram