Денков: За пръв път от години 2/3 от хората се чувстват щастливи

Оптимизмът ми за новата година не се основава само на народните поверия, а и на трезвите проучвания на социолозите. Три изследвания на общественото мнения през последната седмица показаха, че българите гледат все по-уверено напред. За пръв път от много години 2/3 от хората се чувстват щастливи, а повечето от половината вярват, че новата година ще е по-добра за тях. Това заяви премиерът Николай Денков в началото на заседанието на Министерския съвет. Tова се случи минути след като министрите посрещнаха коледарчета, които им пяха песни, предаде репортер на „Фокус“. 

„Tова управление има смисъл само ако хората усещат промяната и грижата за тях. Последните дни промените в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с добрите знаци за Шенген, показват, се усилията ни постепенно водят до успех, а хората усещат грижата за тях“, изтъкна Денков.

„Идва Рождество Христово. Нека да го посрещнем, доволни от усилията, които ни обединяват, и по-смирени пред различията, и с вяра, че успехите идват, когато посрещаме предизвикателствата заедно“, завърши премиерът.

Източник: Гласове

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram