ГЕРБ: БСП целят създаване на кризи и политическа нестабилност

С вота на недоверие, БСП целят всяване на страх и паника сред населението. Цели се създаване на политическа нестабилност. Смятаме, че този вот няма да доведе по никакъв начин до подобряване на ситуацията. Това каза депутатът от ГЕРБ Александър Ненков по време на брифинг в Народното събрание по повод внесения вот на недоверие от страна на БСП, предаде репортер на Novini.bg.

„Най-важното е, при падане на правителството, с кого биха направили мнозинство. Хората още не са забравили модела на тяхното управление“, поясни той.

„Виждали сме алтернативата, която предлага БСП. Ние сме отговорна партия и ще се запознаем с мотивите на БСП. Готови сме за диалог“, бяха думите на бившият министър на околната среда и водите и депутат от ГЕРБ Ивелина Василева.

„Кметът на Перник показа, че може да се постигне диалог в трудната ситуация и да се търсят решения“, стана ясно от думите ѝ.

„За нас е важно да се осигури чиста и добра околна среда за гражданите. Ако има виновни, всеки трябва да носи отговорност“, увери тя.

„Трябва да има държавническо поведение в този момент. БСП целят създаването на кризи и нагнетяване на напрежение. Те не търсят начини за справяне с проблема. Тази криза изисква мобилизацията на всички“, каза още Василева.

Новини бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram