Ген. Атанасов: Борисов трябва да бъде отстранен

Борисов си намира оправдания да не бъде в парламента, защото се дразни, че там се опитват да му се мешат. Това каза лидерът на ДСБ генерал Атанас Атанасов по БНТ.

Той заяви, че от ДСБ ще работят да бъде възстановена парламентарната република. „За целта Борисов трябва да бъде отстранен“, категоричен беше той.“ При всички положения аз категорично бих гласувал против това правителство. За съжаление тези, които са в парламента, няма да направят така, или тези, които ще гласуват, ще го направят лицемерно. Нямат интерес да падне това правителство“, допълни Атанасов.

„На БСП им предстои избор на лидер, не им е до избори. В ДПС положението е същото, и на тях им предстои национален форум и има някакви вътрешни движения, говори се и за смяна на Карадайъ. Да не говорим за Патриотите, или за т.нар. независими, които знаят, че повече няма да влязат в парламента“, допълни генерал Атанасов.

„Това е едно упражнение на опозицията, която да лъска опозиционния си имидж. За съжаление българският парламент е страшно обезличен. За това много допринасят опозиционните партии с тяхното поведение“, каза той.

Фрог

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram