Вижте записа, за който говори Бойко Рашков – Младен Маринов със собствениците на „Делта гард“ и Стъки

От запис, оформен като веществено доказателство, се вижда как бившият шеф на МВР и кандидат-депутат от ГЕРБ Младен Маринов, се движи в компанията на собствениците на „Делта гард“ – Марин Русев и Димитър Спасов – Митко Каратиста. Компания им прави Станислав Недков – Стъки и още няколко човека.

Именно днес вътрешният министър Бойко Рашков показа как въпросното видео свидетелства за тясната връзка между тях.

Това, което се вижда на записа, е описано подробно и в документ. Видеото е от нощта на  26 ноември  2005 година. Мястото – дискотека „Мания“ в курорта „Слънчев бряг“. На него са „прихванати“ 7 души: Марин Русев, Николай Минчев, Младен Маринов , Димитър Спасов, Евгени Димитров, Станислав Недков-Стъки  и Йордан Габровски.

Около 2:20 часа по стълбите на дискотеката слизат Николай Минчев, Младен Маринов, Димитър Спасов – Митко Каратиста и Евгени Димитров. На паркинга групичката застава до едно „Ауди“ и започва да си разговори. Минута по-късно Николай и Станислав се отделят от другите,  вероятно за да си кажат нещо. След това Николай отваря задната врата на возилото и оттам вади предмет, приличащ на тефтер, след което отива към по-голямата група  мъже. По-късно на кадрите се вижда как във фокуса на камерата се появява Марин Русев. Той започва разговор с Младен Маринов. После мъжете дружески се здрависват и прегръщат за довиждане.

Групата се разделя на две. Йордан Габровски, Станислав Недков  и още един човек се насочват към „Аудито“, докато останалите пресичат пътното платно и тръгват към джип „Фолксваген“. Пред дискотеката остава само един неизвестен мъж.

Точно в 2:30 часа  е заснето как Димитър Спасов, Младен Маринов и Евгени Димитров се събличат и хвърлят връхните си дрехи в багажника на возилото, готвейки се да се качат. В кадър влиза и Марин Русев, който също се съблича. Вижда се кобура с пистолета му. Николай Минчев също слага връхната си дреха отзад. Марин Русев сяда отзад вдясно. Точно в 2:32 часа петимата, качени заедно в джипа, потеглят.

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram