Борисов: Ще потвърдим, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони

Атаката против “ Булгаргаз “ и неговия шеф е с цел да се върнат посредниците, това е грандиозна корупционна скица, каквато не сме виждали от 90-те години, разяснява Делян Добрев от ГЕРБ при посещаване в село Кирково, дружно с водача на партията Бойко Борисов.

От 90-те години не сме виждали такава корупционна скица. Цялата борба е за милиарди“, акцентира Добрев.

Бойко Борисов напомни думите на Румен Овчаров от изявлението му в предаването “ Тази събота и неделя „, че 60 000 мегавата единствено за 3 секунди са “ харизани “ на Румъния.

Това е количество, равно на половината за деня консумация на цяла България, съобщи Борисов.

“ Ще потвърдим, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони „, безапелационен беше той. “ Ние ги дебнехме да ги хванем с милиони. На мен ми спретнаха компромат с чекмеджето и ме разнасяха цялостен месец.

Тук става дума за милиони чекмеджета. И какво става – първите са си внесли рушветите – по 80 лева на мегаватчас. Аз предизвестих – ще има война с “ Булгаргаз „, защото едните желаят да вземат “ пътя на копринката „, съобщи Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съпостави дейностите на Министерство на вътрешните работи със събитията от 1944 година Той упрекна ръководещите и вътрешния министър, че репресират членовете на партията./КРОСС/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram