Борисов се подигра с Христо Иванов и Атанас Атанасов


„Въпреки терора сме първа политическа сила“ – това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той благодари на избирателите въпреки „тормоза, който беше наложен от администрацията на Радев“. Ниската избирателна активност показала „несправяне с организацията“ на служебния кабинет.

„Тези докараха хората да ядат бюлетини“, обяви още лидерът на ГЕРБ.

„Ние ще сме първа политическа сила“, каза Бойко Борисов. „Народът успя да изгони мутрите от парламента“ – това бил резултатът от изборите според него.

„Истински съжалявам колегите Христо Иванов и Атанас Атанасов, защото не заслужават такава съдба. По данни гледам, че са под ДПС. Доста обидно да имаш претенции, а неблагодарният български народ да ти отреди последно място – там до „Възраждане“, коментира още Бойко Борисов. – „Мъчно ми е за тях. Не много, но ми е мъчно“.

„Радваме се, че ни оставиха живи при тези репресии“, обяви още Борисов.

„Тези, които доведоха хаоса, сега трябва да направят и политиките. Как ще решат хаоса и как ще решат сметките, не знаят. Нищо не знаят. А ние се държим отговорно“, каза още той.

„Това е по-скоро подмяна. Този парламент ще е по-скучен, защото ги няма основни говорители. Не мога да не се зарадвам, че те пак ще са навън, на площада“, заяви Борисов.

„Има разминавания между контролните талони“, обави бившият премиер. Натискът върху ромските махали бил причина за по-ниските резултати на „Има такъв народ“ и „Демократична България“.

Борисов няма да подава оставка като лидер на ГЕРБ, защото „партията му 3 пъти под репресии взема фотофиниш“…

„Още няколко дни ще броят изборите, за да ни изкарат втори“, заяви Борисов. Той допълни: „Нека да видим крайния резултат и ще предствим нашия кандидат“.

„Радев избяга от дебатите и с Карадайъ, и с Лозан Панов преди първия тур,  ако избяга и от този с Герджиков, не му прави чест“, каза Борисов.

„Ако сме първа политическа сила, трябва да бъдат поканени останалите партии по ред на избора, защото така е определил суверенът“, заяви Борисов.

След това той продължи с популисткото си изказване, но дали осъзнава, че изборите приключиха…/КРОСС/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram