Борисов: Радев да спре да плаши, партиите рискуваме

Некоалиционната култура се подобрява. Всички разбраха, че могат да се правят добри неща за държавата и когато са правилни обществото го оценява. Това отчете бившият премиер и настоящ депутат и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в традиционната сутрешна сводка пред журналисти в парламента.

Въпреки, че отчете такова подобрение в некоалиционната култура, Борисов видимо раздразнен заяви, че е научил от медиите за назначаването на Ивайло Шотев за заместник-министър на икономиката. „Баща му ми е приятел и беше шеф на димитровския политически младежки съюз на МВР, когато аз бях в пожарната. Говорим за деца на бившата Държавна сигурност“, посочи Борисов, въпреки че заяви, че не се меси в назначенията на ПП.

и да говорят с украинската посланичка да се види кой стои зад украинския сайта „Миротворец“. Недопустимо е там да влизат журналисти, българи и зам.-председател на парламента, каза Борисов.

Той очаква службите да отговорят кой стои зад тези хора и кой стои зад украинския сайт. Много добре трябва да се проучи и какъв е случаят със заплахите към военния министър Тодор Тагарев, настоя бившият премиер, който се надява всичко това да е „просто натягане“.

Нюз бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram