Божков атакува прокуратурата: Ето в какво я обвини (СНИМКИ)

Бизнесменът Васил Божков публикува втори коментар за деня. Този път вниманието му е насочено към държавното обвинение. По-конкретно, хазартният бос, който има повдигнати 18 обвинения, отправя критиката си към прокуратурата за бездействие от страна на институцията. Вижте какво пише Божков в публикацията си: 

Миналата седмица сигналът ми за рекет, злоупотреба с власт и изнудване е предаден и на българската Прокуратура, която бездейства.

Все още никой от тяхна страна не ме е потърсил на посочения адрес и телефон, за да свидетелствам и да предоставя доказателства.

Ще продължа да търся справедливост и обективност и чрез правните комисии към ЕС, отговарящи за подобен род проблеми. Сигналът ми е подаден и до департамент Legal services към Европейската комисия. В техните правомощия е да назначат трима независими прокурора за независимо разследване.

Ще предоставя доказателствата, записите и свидетелските показания по този случай на компетентните институции. Така ще предотвратя натиск и изчезване на свидетели, заличаване на следите и унищожаване на доказателствата.

Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram