Бежанци намушкаха млада жена

Мъж алармира, че млада жена е била намушкана с нож в София. Престъплението е станало край подлеза на ул. „Александър Жендов“ в малките часове на 19 март.

Павел Николов се прибирал, когато видял пострадалата да лежи на земята. Тя имала рана на бедрото. Жената сама успяла да извика линейка, а пристигналият софиянец ѝ помогнал със спирането на кръвотечението до идването на медиците, уточнява Glasnews.bg.

„Всичко е било с цел грабеж. Нападателите са били 3-ма. По нейна информация са били араби/сирийци“, твърди Николов. Той сигнализира за престъплението в група на кв. „Гео Милев“ във Facebook, призовавайки всеки, който има информация за станалото, да се свърже с него. 

Към момента информацията по случая не е потвърдена от органите на МВР.

Вижте целия разказ за случая на Павел Николов, публикуван без намеса:

Преди половин час, прибирайки се през подлеза на „Александър Жендов“, видях момиче да лежи на земята, което е било намушкано в бедрото.

Успяла е да си извика линейка. Останах с нея, докато дойдат. И с каквото можах помогнах да спрем кръвотечението.

Всичко е било с цел грабеж. Нападателите са били 3-ма. По нейна информация са били араби/сирийци.

Ако някой е забелязал нещо необичайно тази вечер около този район, моля да ми пише. Преди няколко дни засичам от Външно министерство към подлеза да обикалят 4-5 души, по мои наблюдения(индийци), които видимо се държат странно.

П.П: Някой има ли представа, дали камерите в подлеза работят?

Блиц

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram