„Flowers“ на Майли Сайръс продължава да е вирусна за пета седмица

Майли Сайръс оглави класацията „Billboard Hot 100“ за пета седмица, съобщи сайтът на изданието. Песента „Flowers“ е най-слушаният хит в САЩ.

Парчето на изпълнителката отбелязва най-бързото изкачване до върха за последните 7 години, откакто „Can’t Stop the Feeling!“ на Джъстин Тимбърлейк се позиционира на първо място в музикалния списък през юни 2016 г. От 1998 г. само три други песни са се изкачвали начело за пет седмици или по-малко – „Hello“ на Адел (четири седмици през 2015 г.), „Survivor“ на „Destiny’s Child“ (пет седмици през 2001 г.) и „No Scrubs“ на „TLS (пет седмици през 1999 г.)

„Kill Bill“ на Сиза е номер две в класацията за шеста поредна седмица. Метро Бумин, Weeknd и 21 Савидж са на трета позиция с „Creepin“, пише БТА. Това е изкачване с две места от позицията им през изминалата седмица.

„PinkPantheress“ и Ice Spice влизат за пръв път в топ 10 на чарта на четвърта позиция с песента „Boy“s a Liar, Pt2“ от 14-а позиция миналата седмица.

Пето място в класацията за сингли заема „Last Night“ на Морган Уолън. През изминалата седмица кънтри звездата беше на трето място.

Дир бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram